Hampurilais"sämpylä"

4 dl juustoraastetta (tarkista, että juustossa 0g hiilihydraattia)
4 munanvalkuaista
2 tl vehnäjauhoja tai soijajauhoja
1 tl leivinjauhetta

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää muut aineet varovasti nostellen sekaan. Jauhot kannattaa siivilöidä.
Laita reilu ruokalusikallinen taikinaa leivinpaperin päälle ja levitä hieman littanaksi. Paista heti 225 asteessa kunnes ovat kullanruskeita. Paisuvat noin kaksinkertaisiksi. (Ohje kopioitu karppaus.info sivustolta)

Laita yksi "leipä" pohjalle ja lado hampurilaisen väliin haluamasi täytteet esim. pihvi, pekoni, paistettu muna, salaatti, tomaatti, kurkku, majoneesi, ketsuppi ja sinappi. Laita toinen leipä päälle ja nauti herkullisesta hampurilaisesta, jossa on minimaalisesti hiilihydraatteja. Leipäset ei kestä säilyttämistä, joten nauti heti.

P.S. Pussillisessa Hesburgerin paprikamajoneesia on vain 1,2 g hiilihydraatteja cheeky