Tämän kakkuohjeen olen muokannut italialaisesta sokerikakku reseptistä.

5 kananmunaa
3 rkl Sukrin makeutusainetta
1 raastettu sitruunankuori
4 rkl sitruunamehua
3 rkl Bake pro proteiinijauhoa tai vastaavaa
1 tl leivinjauhetta

Lämmitä uuni 160 asteiseksi. Voitele kakkuvuoka (2-osainen).
Erottele kananmunanvalkuaiset keltuaisista. Vatkaa keltuaiset ja Sukrin vaahdoksi. Lisää sitruunankuori ja -mehu varovasti joukkoon. Lisää leivinjauhe proteiinipulveriin ja nostele varovasti taikinan joukkoon. Vatkaa munanvalkuaiset kovaksi vaahdoksi ja sekoita keltuaisseos varovasti joukkoon.
Kaada voideltuun kakkuvuokaan ja paista uunissa noin ½ tuntia.

Kakussa on minimaalisesti hiilareita, joten annosta kohden voi laskea 0 hh. Kakun voi koristella esim. kermavaahdolla, sitruunarahkalla tai käyttää vaikka juustokakkupohjana (ohje tulossa myöhemmin).